Madplan Uge 6

Argh, travlt! Plus, det er ikke nemt at taste på computeren, når undulaten mener, at det er hans tastatur… Han bider mig i fingrene, når jeg bider en tast, der åbenbart er hans… Suk. 🙂

Pro’s of today: KAFFE!; jobinterview senere; mandag (jo, mandag er faktisk okay); solskin! Så let’s get this week started, med en sen madplan for denne uge, som byder på blandt andet laks og pastapesto!

Mandag: Kylling med pastapesto – steg kyllingen, som du vil enten bare i salt og peber eller med dit yndlingskrydderi; herhjemme er vi glade for BBQ og Allround!

Tirsdag: Broccolitærte (den fra mariavestergaard.dk ) med tomatsalat toppet med frisk basilikum (i anledning af at vi skal have min mor på besøg i aften, hele vejen fra Bornholm. Hun æææælsker basilikum; og hey, så er der jo god grund til at lave pastapesto, for at få brugt den urt!)

Onsdag: Svinekød i sursød sauce (Jeg laver aldrig en sursød sauce, jeg laver bare, hvad jeg mener, der kunne betegnes som en sursød sauce. Hvis du vil, så find en opskrift på sursød sauce, men jeg sjusser mig altså altid bare frem med soya, sød chilisauce, chilipulver og sødemiddel) – hertil nudler

Torsdag: Stegt laks med ingefær og hvidløg

Fredag: Tortillas med bønner og avocado-mos

…og lørdag står den så selvfølgelig på rester af tortillas, fordi NOM!
TIP; Føtex har i denne uge tilbud på 1500-2100g svinemørbrad til 89kr, og det er genialt at pudse, skære i tern og fryse ned på den måde. Så er der hurtig kød til en hvilken som helst anledning, om det bare er hverdag eller der skal den helt store mørbradgryde i gang. Broccoli’en er på tilbud i Rema1000 i denne uge til 6kr, så derfor skal vi igenigenigen have den lækre, luftige broccolitærte. Senere på ugen skal jeg have købt MOU Asparges suppe i Netto, fordi de har den på tilbud til kun 16kr, så det skal købes og i fryseren til senere på måneden (de har selvfølgelig også andre specialsupper på tilbud, aspargessuppen er bare husets favorit).

 

Have a great week!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s